VOLASTA

Mikä Vola?

Vola on tarina neljästä suomalaisesta yrittäjästä, suurista unelmista ja rohkeasta toteuttamisesta. Kaikki lähti Mikaelin ja Tomaksen unelmasta rakentaa oma brändi ja myydä tuotteita, joita he itse ostaisivat. He päättivät metsästää alan parhaat laitevalmistajat ja yhdessä suunnitella elämyksellistä elektroniikkaa.

Tänään Vola tuottaa uniikkeja ja kauniita huonekaluratkaisuja, joissa yhdistyvät uusin teknologia, tinkimätön laatu sekä pohjoismainen muotoilu. 

Nykyään elektroniikkaa ostetaan yhä enemmän ja valitettavan usein tuotteita suunnitellaan kestämään vain muutaman vuoden, jotta yritykset saisivat myytyä enemmän tuotteita. Kaupungistuminen myötä puolestaan ihmiset muuttavat yhä pienempiin koteihin. Panostamalla laatuun ja kestäviin materiaaleihin haluamme varmistaa, että tuotteemme pysyisi osana sisustustasi vuosiksi eteenpäin. Integroimalla useita toimintoja tuotteisiimme ja keskittymällä käytännöllisyyteen puolestaan kannustamme kuluttajia valitsemaan Volan usean yksittäisen tuotteen sijaan.  

Enemmän, kuin pelkkää elektroniikkaa

Tuotteiden pohjoismainen muotoilu, vaahteraelementit ja laadukas viimeistely luovat yhdessä uusimman teknologian kanssa uniikin kokonaisuuden, jota kutsumme Volaksi. 

– Volan tiimi