VOLASTA

TARINAMME

Vola edustaa nykypäivän aktiivista elämäntyyliä ja uskallusta tarttua haasteisiin. Missä ikinä kuljetkin Vola pysyy messissä mukana.

Saimme alkumme, kun saman ajatusmaailman ja tavoitteet omaavat nuoret löivät hynttyyt yhteen ja lähtivät rohkeasti jahtaamaan yhteistä unelmaa; yhteisöllisyys, uskallus ja tinkimätön periksiantamattomuus ovat Volan peruspilareita.

Tavoitteenamme on luoda kotimainen audiobrändi trendikkäällä tyylillä ja uusimmilla innovaatioilla. Missionamme oli metsästää alan parhaat laitevalmistajat ja suunnitella tuotteemme suomalaisuutta silmällä pitäen. Tarjoamme nyt ja tulevaisuudessa uusinta tekniikkaa ja korkeinta laatua.

Vuosi 2019 vierähti tuotteiden suunnittelussa, uusimpien prototyyppien valmistuksessa ja kokemuksen kartuttamisessa. Lokakuussa oli aika julkaista – Vola V1 esikoisemme. Kehitystyö jatkui asiakkaidemme tärkeiden palautteiden sekä suunnittelu tiimimme avulla ja onnistuimme luomaan laadultaan ja käyttöystävyydeltään lyömättömät Vola V2 kuulokkeet – Olkaa hyvä!