Millä laitteilla kuulokkeet toimivat?

Kuulokkeet toimivat jokaisella laitteella, joista löytyy Bluetooth-ominaisuus. Näitä ovat muun muassa kaikki Apple iPhone -puhelimet, sekä lähes kaikki Android-käyttöjärjestelmällä varustetut älypuhelimet. Kuulokkeet toimivat myös tablettien ja tietokoneiden kanssa.

Voinko soittaa puheluita kuulokkeiden kautta?

Ehdottomasti! Volan kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, sekä ne tukevat ääniohjausta (Applen laitteilla Siri-toimintoa).

Kuinka pitkän kuunteluajan yhdellä latauskerralla saa?

Kuulokkeet toimivat täydellä latauskerralla 8 tuntia kerrallaan. Latauskotelosta löytyy virtaa aina 30 tunniksi.

Minkälainen vesitiiviys Volan kuulokkeissa on?

Volan kuulokkeet ovat valmistettu vedenpitäviksi luokituksella IPX5. Tämä tarkoittaa vesisadetta, sekä hien mukanaan tuomaa kosteutta.

Kuinka nopeasti kuulokkeet latautuvat?

Tyhjästä täyteen kuulokkeet latautuvat latauskotelossaan 45 minuutissa. Latauskotelo itsessään parissa tunnissa.

Toimitatteko kuulokkeita ulkomaille?

Kyllä! Toimitamme tuotteita kaikkiin pohjoismaihin.

Kuinka voin seurata tilaukseni etenemistä?

Tilaussivulta löytyvällä seurantakoodilla voit tarkastella lähetyksesi tilaa. Löydät linkin Schenkerin palveluun samalta sivulta.

Kuinka saan vahvistuksen tilauksestani?

Tilausvahvistus saapuu sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi, kuten myös kuitti tehdystä ostosta.

Pelkään, että kuulokkeet eivät sovi korviini. Kannattaako minun silti kokeilla?

Ehdottomasti kannattaa! Jokaisen paketin mukana saat kolmet eri kokoiset sovittimet, joista varmasti yhdet sopivat juuri sinun korviisi.

Entä jos en ole tyytyväinen tilaamiini kuulokkeisiin, voinko palauttaa ne, ja miten?

Tilanne on molemmin puolin ikävä, mutta ei hätää! Voit palauttaa Volat takaisin 14 päivän kuluessa tilauksesta maksutta. Viet vain paketin postiin ja täytät sivuiltamme löytyvän palautuslomakkeen. Palautusnumeron löydät paketin saapumisviestistä. Vastaanotettuamme palautuksesi maksamme palautusmaksun takaisin ilmoittamallesi tilille. Muistathan mainita syyn palautuksellesi, jotta voimme jatkossa kehittää tuotteitamme jokaiselle sopiviksi!

Lataa tästä Vola V2 tuoteseloste

Toimitus:

Ilmainen toimitus koko Suomeen 3-5 arkipäivässä.

Seurantakoodi löytyy tilaussivulta ostotapahtuman jälkeen. Kopioi seurantakoodi ja siirry rahtiyhtiön seurantasivuille. Useimmat rahtiyhtiöt rekisteröivät seurantakoodit samana tai seuraavana arkipäivänä.

Voit seurata tilauksen etenemistä täältä.

Saat tekstiviestin antamaasi numeroon, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä.

Palautus:

Volan palvelu ja tuotteiden laatu on meille todella tärkeää, joten tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden tuotteillemme. Jos tilaamasi tuotteen kanssa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@volasound.fi tai chätti palveluun niin selvitämme asian yhdessä! Halutessasi voit palauttaa tuotteen noutopisteeseen kirjoittamalla palautuvan paketin päälle logistiikka tunnuksemme: 659727 ja kertomalla palvelupisteessä lähetyksen olevan asiakaspalautus. Tämän jälkeen täytä sivuiltamme löytyvä palautuslomake hyvityksen saamiseksi. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, ja sisältää kaiken mukana tulleet oheistarvikkeet. Palautus lomakkeen voit täyttää TÄÄLLÄ. Palautusoikeus ei koske yrityksiä.

Takuu:

Luotamme tuotteemme laatuun, jonka myötä tarjoammekin sille kahden vuoden takuun. Jos kävisi niin ikävästi, että tuotteeseen ilmenisi vika, ota meihin yhteyttä ja lähetä tuote meille huollettavaksi. Takuu ei kata itse aiheutettuja, fyysisiä tai nesteestä johtuvia vaurioita. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä tekniset viat.